Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekdetectie Assen

Lekkage opsporen in Assen

Heeft u een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Assen, maar kunt u de oorzaak van het lek niet vinden? Schakel dan de hulp in van lekdetectiebedrijf LM Bedrijven! Met onze jarenlange vakkennis op het gebied van lekdetectie in Assen en de omgeving, en de nieuwste apparatuur, is de lekkage opsporen voor ons geen probleem! Hebben we de oorzaak van de lekkage gevonden, dan maken we een duidelijk rapport dat u vervolgens kunt gebruiken voor de schadeclaim bij uw opstalverzekering. Wilt u meer weten over onze manier van werken bij lekdetectie in Assen? Of wilt u meteen een afspraak maken om de oorzaak van de lekkage in uw woning of pand op te sporen? Neem contact op met een van onze specialisten.

Lekdetectie, effectieve hulp bij lekkage

In sommige gevallen is de oorzaak van een lekkage snel gevonden, en is het niet nodig om een professioneel lekdetectiebedrijf in te schakelen. Echter is dit niet altijd het geval. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage in de badkamer, waar veel verschillende waterleidingen samenkomen. De oorzaak van de lekkage opsporen is dan niet zo eenvoudig. Wanneer u de specialisten van LM Bedrijven inschakelt voor de lekdetectie, stellen we eerst een aantal doelgerichte vragen om een plan van aanpak op te stellen. Dan gaan we zo spoedig mogelijk aan de slag met onze geavanceerde apparatuur.

Om de lekkage te vinden hoeven we geen gebruik te maken van hak- en breekwerk, wat u niet alleen minder schade betekent, maar wat ook in de kosten scheelt. Na afloop stellen we een duidelijk rapport op, dat u kunt gebruiken voor uw opstalverzekering.

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekdetectie Assen

Lekdetectie- en lekkage soorten

Meest geavanceerde apparatuur

Wanneer u LM Bedrijven inschakelt voor de lekdetectie in uw pand in Assen, gaan we dus aan de slag met de nieuwste technieken. De apparatuur die wij gebruiken is onder andere:

  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: we brengen kleur in en druk op de leidingen aan om de lekkage goed te kunnen zien
  • Endoscopische camera: een kleine camera die door de leidingen kan gaan en de lekkage laat zien op de monitor
  • Infrarood thermografie: het apparaat toont temperatuurverschillen en wordt vooral gebruikt voor warmwaterleidingen
  • Ultrasoon lekdetectie: een ultrasoon geluid toont de lekkage via geluidsverschillen

Vaak hebben we aan een van deze methodes genoeg om het lek te vinden. Is dat niet het geval, dan gebruiken we een combinatie van verschillende technieken.

Bel LM Bedrijven voor lekdetectie in Assen

Heeft u een lekkage in uw woning of pand in Assen, en wilt u de specialisten van lekdetectiebedrijf LM Bedrijven inschakelen? Neem dan contact met ons op! Dat doet via het online contactformulier hier op de site, door te bellen naar 085-0604322 of stuur een mail naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. LM Bedrijven gaat snel aan de slag met de lekdetectie in Assen!

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2024 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap