Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekdetectie Coevorden

Lekdetectiebedrijf in Coevorden

Wanneer u een lekkage heeft in uw woning of bedrijfspand in Coevorden, wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Dat doet u door snel de bron van de lekkage op te sporen. In sommige gevallen is dat echter makkelijker gezegd dan gedaan. Dan heeft u de hulp nodig van een speciaal lekdetectiebedrijf. Wilt u de lekkage laten opsporen door een professional? Bel dan LM Bedrijven! Wij hebben kennis en ervaring op het gebied van lekdetectie in Coevorden en de omgeving, en gebruiken hierbij de beste apparatuur. Wilt u een lekkage laten opsporen door onze experts? Neem dan contact op!

Lekkage snel opsporen door middel van lekdetectie

Als u zelf de bron van de lekkage kunt vinden, kunt u het in de meeste gevallen zelf repareren, vooral wanneer de leidingen makkelijk te bereiken zijn. Echter is dit zeker niet altijd het geval. Dan moet u de hulp van een lekdetectiebedrijf in Coevorden inschakelen. Wanneer u contact opneemt met LM Bedrijven, stellen we eerst een aantal doelgerichte vragen om een plan van aanpak te maken. Vervolgens komen we zo spoedig mogelijk bij u langs en gebruiken we onze nieuwste technieken voor lekdetectie.

Met onze apparatuur is het hak- en breekwerk niet nodig. Dit zorgt er niet alleen voor dat u minder schade heeft, maar het scheelt bovendien in de kosten. Wanneer de bron van de lekkage gevonden is herstellen we de schade, of maken we een vervolgafspraak. Ten slotte stellen we een rapport op dat u kunt gebruiken voor uw opstalverzekering.

Lekdetectie Coevorden

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekdetectie- en lekkage soorten

Lekdetectie met de nieuwste apparatuur

Zoals we eerder noemden gebruiken wij van lekdetectiebedrijf LM Bedrijven altijd de beste technologieën wanneer we een lekkage opsporen in Coevorden. Maar om welke apparatuur gaat het dan eigenlijk?

  • Endoscopische camera: deze kleine camera brengen we aan in de leidingen. De lekkage is te zien op een monitor
  • Infrarood thermografie: een apparaat dat temperatuurverschillen laat zien. Vooral gebruikt voor warmwaterleidingen
  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: door kleur in of druk op de leidingen aan te brengen is de lekkage (beter) te zien
  • Ultrasoon lekdetectie: door middel van geluidsverschillen die ontstaan na het uitzenden van een ultrasoon geluid wordt de lekkage getoond

Deze methodes kunnen wij ook in combinatie gebruiken voor een nog effectievere lekdetectie.

Lekkage opsporen in Coevorden door LM Bedrijven

Wilt u dus een lekkage laten opsporen in uw woning of bedrijfspand in Coevorden? Dan neemt u contact op met de specialisten van LM Bedrijven! U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 085-0604322 of door een mail te sturen naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. Bel LM Bedrijven voor een specialist in lekdetectie in Coevorden!

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2022 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap