Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekdetectie Deventer

Lekdetectie Deventer door LM Bedrijven

Wilt u een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Deventer snel oplossen? Wanneer de bron van het lek makkelijk te vinden is, en de leidingen eenvoudig te bereiken zijn, is dat waarschijnlijk geen enkel probleem. Echter is dit niet altijd het geval. Dan kunt u de expertise van een lekdetectiebedrijf gebruiken! LM Bedrijven heeft jarenlange vakkennis en gebruikt bovendien geavanceerde technologieën waarmee we een lekkage snel opsporen. Wilt u een lekkage in uw pand in Deventer laten opsporen door de specialisten van LM Bedrijven? Neem dan contact met ons op!

Lekdetectie zo spoedig mogelijk

Is de bron van de lekkage meteen duidelijk? Dan is het probleem dus snel opgelost. Wanneer dat niet zo is belt u lekdetectiebedrijf LM Bedrijven. Wij komen de lekkage snel opsporen in Deventer. Wanneer u contact opneemt maken we een plan van aanpak gebaseerd op een aantal doelgerichte vragen. Binnen een dag komen we bij u langs om de bron van de lekkage te vinden.

Doordat we hiervoor geavanceerde apparatuur gebruiken, is hak- en breekwerk overbodig. Zo wordt verdere schade voorkomen, en het scheelt u bovendien in de kosten. Na afloop stellen we een rapport op dat u kunt gebruiken voor uw opstalverzekering.

Lekdetectie Deventer

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekdetectie- en lekkage soorten

Methodes van lekdetectie

We maken dus altijd gebruik van geavanceerde technologieën voor de lekdetectie in Deventer. Apparatuur die we gebruiken is onder andere:

  • Endoscopische camera: deze kleine camera brengen we aan in de leidingen. De lekkage is te zien op een monitor
  • Infrarood thermografie: een apparaat dat temperatuurverschillen laat zien. Vooral gebruikt voor warmwaterleidingen
  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: door kleur in of druk op de leidingen aan te brengen is de lekkage (beter) te zien
  • Ultrasoon lekdetectie: door middel van geluidsverschillen die ontstaan na het uitzenden van een ultrasoon geluid wordt de lekkage getoond

Door verschillende methodes te combineren kunnen we de lekkage nog effectiever opsporen.

Neem contact op met LM Bedrijven

Wilt u dus een lekkage laten opsporen in Deventer, neem dan contact op met lekdetectiebedrijf LM Bedrijven! Dat doet u door uw informatie hier op de site achter te laten via het contactformulier. U kunt ons ook telefonisch benaderen via 085-0604322 of een mail sturen naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. Neem contact op met LM Bedrijven en wij zorgen voor een snelle lekdetectie in Deventer!

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2024 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap