Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekdetectie Drachten

Lekkage snel opsporen | lekdetectie door LM Bedrijven

Bent u op zoek naar een specialist in lekdetectie in Drachten? Dan bent u bij LM Bedrijven aan het juiste adres. Wanneer de bron van een lekkage makkelijk te vinden en te bereiken is, kunt u het probleem waarschijnlijk zelf oplossen. Is dat echter niet het geval, dan is er speciale apparatuur nodig. Als lekdetectiebedrijf in Drachten bieden wij de uitkomst. Met jarenlange vakkennis en geavanceerde apparatuur kunnen wij de lekkage snel opsporen. Wilt u een lekkage laten opsporen door LM Bedrijven? Neem dan gerust contact op met onze experts!

Lekdetectiebedrijf in Drachten

Hoewel in veel gevallen de bron van een lekkage snel duidelijk is, kan het in sommige situaties ook voor flinke problemen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage opsporen in de badkamer, waar veel verschillende waterleidingen bij elkaar komen. Dan is er speciale apparatuur nodig voor lekdetectie. Een lekdetectiebedrijf als LM Bedrijven biedt de uitkomst.

Na het stellen van een aantal doelgerichte vragen maken we een plan van aanpak, en gebruiken we onze speciale apparatuur voor de lekdetectie en is uw lek snel gevonden. Daarnaast maken we een duidelijk rapport voor u die u weer kunt gebruiken voor uw opstalverzekering.

Lekdetectie Drachten

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekdetectie- en lekkage soorten

Methodes van lekdetectie

Zoals gezegd maken we dus gebruik van geavanceerde technologieën wanneer we de oorzaak van de lekkage opsporen in Drachten. Denk hierbij onder andere aan:

  • Endoscopische camera: deze kleine camera brengen we aan in de leidingen. De lekkage is te zien op een monitor
  • Infrarood thermografie: een apparaat dat temperatuurverschillen laat zien. Vooral gebruikt voor warmwaterleidingen
  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: door kleur in of druk op de leidingen aan te brengen is de lekkage (beter) te zien
  • Ultrasoon lekdetectie: door middel van geluidsverschillen die ontstaan na het uitzenden van een ultrasoon geluid wordt de lekkage getoond

Wanneer nodig combineren we verschillende methodes waardoor we de lekkage nog effectiever kunnen opsporen.

LM Bedrijven aan de slag met lekdetectie in Drachten

Kortom, wanneer u een lek heeft in uw woning in Drachten, neemt u contact op met de specialisten van lekdetectiebedrijf LM Bedrijven. Het is mogelijk om ons te bereiken door uw informatie achter te laten via het contactformulier hier op de site. U kunt ook bellen naar 085-0604322 of door een mail te sturen naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. Neem contact op met LM Bedrijven voor snelle lekdetectie in Drachten!

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2023 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap