Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekdetectie Groningen

Lekdetectie in Groningen door LM Bedrijven

Zoekt u een specialist in lekdetectie in Groningen? Neem dan contact op met LM Bedrijven! Wij hebben jarenlange ervaring als lekdetectiebedrijf, en beschikken over de juiste apparatuur waarmee we de oorzaak van de lekkage snel opsporen in Groningen. Lukt het u zelf niet om de oorzaak van een lekkage te vinden, en kunt u de hulp van een gespecialiseerd lekdetectiebedrijf wel gebruiken? Bel dan LM Bedrijven!

Snelle lekdetectie door LM Bedrijven

Moet u na een heftige regenbui emmers neerzetten om het water binnen op te vangen? Is er een leiding niet goed aangedraaid en heeft u daarom een natte plek in de keuken? In dit soort gevallen is de oorzaak van een lekkage duidelijk. Helaas is dit niet altijd het geval. Soms is de oorzaak van een natte plek in de muur niet snel te achterhalen. Ook de lekdetectie in een badkamer kan een flinke uitdaging zijn, aangezien hier verschillende waterleidingen bij elkaar komen.

Wanneer u de hulp inschakelt van een lekdetectiebedrijf in Groningen, is de oorzaak van de lekkage in een mum van tijd gevonden Als u LM Bedrijven inschakelt gaan wij doelgericht aan het werk met onze geavanceerde apparatuur, waarmee we de lekkage snel opsporen. Hiervoor is geen hak- of breekwerk nodig, wat flink wat schade en kosten bespaart. Na afloop stellen we een helder rapport op, wat u kunt gebruiken voor de opstalverzekering, die schade veroorzaakt door de lekkage in veel gevallen vergoedt.

Lekdetectie Groningen

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekdetectie- en lekkage soorten

Onze methodes voor lekdetectie in Groningen

Wij gebruiken dus verschillende technologieën voor lekdetectie in Groningen. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Endoscopische camera: deze kleine camera brengen we aan in de leidingen. De lekkage is te zien op een monitor
  • Infrarood thermografie: een apparaat dat temperatuurverschillen laat zien. Vooral gebruikt voor warmwaterleidingen
  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: door kleur in of druk op de leidingen aan te brengen is de lekkage (beter) te zien
  • Ultrasoon lekdetectie: door middel van geluidsverschillen die ontstaan na het uitzenden van een ultrasoon geluid wordt de lekkage getoont

Wanneer dit nodig is, kunnen wij de verschillende methodes combineren, waardoor we de lekkage nog effectiever kunnen opsporen.

Contact opnemen met lekdetectiebedrijf LM Bedrijven

Bent u dus op zoek naar een specialist in lekdetectie in Groningen? Dan neemt u contact op met lekdetectiebedrijf LM Bedrijven! Dit doet u via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 085-0604322 of stuur een mail naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. Lekdetectiebedrijf LM Bedrijven gaat snel aan de slag met een lekkage opsporen in Groningen!

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2023 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap