Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekdetectie Haren

Lekkage opsporen in Haren

Bent u op zoek naar een specialist die een lekkage snel kan opsporen in uw woning of bedrijfspand in Haren? Dan kunt u terecht bij lekdetectiebedrijf LM Bedrijven! Wij zijn gespecialiseerd in lekdetectie in Haren en de omgeving. We maken gebruik van onze jarenlange ervaring en geavanceerde apparatuur om een lekkage in uw woning of bedrijfspand snel op te kunnen sporen. Wilt u in Haren de hulp inschakelen van een specialist in lekdetectie? Neem dan snel contact op!

Lekdetectiebedrijf LM Bedrijven snel aan de slag

Wanneer u een lekkage heeft in uw woning of bedrijfspand in Haren kan dit voor flinke schade zorgen. Het is dan ook van groot belang dat het probleem snel opgelost wordt. Wanneer de lekkage snel gevonden wordt, is dat vaak geen probleem. Echter zijn er situaties waarin de lekkage opsporen een flinke uitdaging is.

Denk bijvoorbeeld aan een lekkage in de badkamer waar veel waterleidingen samenkomen, of een lekkage in een leiding verstopt achter een muur. Dan schakelt u specialistisch lekdetectiebedrijf LM Bedrijven in! Wij hebben de lekkage snel gevonden door een doelgericht plan van aanpak en de beste apparatuur. Bovendien gaan we zo spoedig mogelijk bij u in Haren aan de slag, en voeren wij onze werkzaamheden uit zonder hak- en breekwerk. Ten slot maken wij een helder rapport van onze werkzaamheden. Dit rapport kunt u gebruiken bij uw opstalverzekering, die waterschade vaak vergoed.

Lekdetectie Haren

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekdetectie- en lekkage soorten

Methodes voor lekdetectie in Haren

Bij lekdetectiebedrijf LM Bedrijven gebruiken we dus geavanceerde manieren voor lekdetectie in Haren. De methodes waar wij onder andere gebruik van maken zijn:

  • Endoscopische camera: door een kleine camera in de leidingen aan te brengen kunnen we de beelden op de monitor zien en de lekkage snel opsporen.
  • Infrarood thermografie: dit apparaat laat temperatuurverschillen zien. Dit is vooral een effectieve manier van lekdetectie in warmwaterleidingen.
  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: met deze middelen brengen we kleur in of druk op de leidingen, om zo de lekkage (beter) te kunnen zien.
  • Ultrasoon lekdetectie: dit apparaat zendt een ultrasoon geluid uit. Vervolgens wordt de lekkage duidelijk door de geluidsverschillen.

Mocht het nodig zijn, dan kunnen we zelfs meerdere manieren combineren voor nog effectievere lekdetectie.

Neem contact met ons op

Wilt u snel de oorzaak van uw lekkage in Haren opsporen? Dan schakelt u dus de specialisten van lekdetectiebedrijf LM Bedrijven in! U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site, bellen naar 085-0604322 of een mail sturen naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. De specialisten van LM Bedrijven gaan zo spoedig mogelijk aan de slag met lekdetectie bij u in Haren!

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2024 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap