Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekdetectie Harlingen

Lekdetectie in Harlingen

Bent u op zoek naar een specialist in lekdetectie in Harlingen? Dan bent u bij lekdetectiebedrijf LM Bedrijven aan het juiste adres! Wij gaan in woningen en bedrijfspanden aan de slag, en kunnen door gebruik te maken van onze jarenlange ervaring en geavanceerde apparatuur een lekkage snel opsporen. Wilt u de specialist in lekdetectie in Harlingen inschakelen? Neem dan contact met ons op!

Hoe een lekdetectiebedrijf in Harlingen te werk gaat

Een lekkage aan de waterleidingen van uw woning of bedrijfspand in Harlingen kan flink wat schade veroorzaken, bijvoorbeeld aan het schilder- en stucwerk van het plafond en de muur. Het is dan ook van groot belang om de bron van de lekkage snel op te sporen en het probleem te verhelpen. In sommige situaties is dat echter makkelijker gezegd dan gedaan. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage in de badkamer, waar veel waterleidingen samenkomen, of een lekkage in de muur waar u niet zomaar bij kunt. Wanneer u de lekkage niet zelf kunt opsporen, schakelt u de hulp in van lekdetectiebedrijf LM Bedrijven.

Wij maken een doelgericht plan van aanpak voor snelle lekdetectie in Harlingen. Vervolgens gaan wij aan de slag met onze geavanceerde technologie om de lekkage op te sporen. Hierbij hoeven we geen hak- of breekwerk uit te voeren, waardoor u niet met verdere schade of extra kosten te maken krijgt. Ten slotte maken we een duidelijke rapportage van onze werkzaamheden die we uitgevoerd hebben. Deze rapportage kunt u gebruiken voor uw opstalverzekering, die de schade wellicht vergoedt.

Lekdetectie Harlingen

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekdetectie- en lekkage soorten

Methodes van lekkage opsporen

Wij kunnen een lekkage dus snel opsporen omdat we gebruik maken van geavanceerde technologie. Maar welke methodes gebruiken wij als lekdetectiebedrijf eigenlijk?

  • Endoscopische camera: door een kleine camera in de leidingen aan te brengen kunnen we de beelden op de monitor zien en de lekkage snel opsporen.
  • Infrarood thermografie: dit apparaat laat temperatuurverschillen zien. Dit is vooral een effectieve manier van lekdetectie in warmwaterleidingen.
  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: met deze middelen brengen we kleur in of druk op de leidingen, om zo de lekkage (beter) te kunnen zien.
  • Ultrasoon lekdetectie: dit apparaat zendt een ultrasoon geluid uit. Vervolgens wordt de lekkage duidelijk door de geluidsverschillen.

Meestal kunnen we door een enkele methode te gebruiken de lekkage al opsporen. Is dat niet het geval, dan gebruiken we een combinatie van verschillende technologieën.

Contact opnemen

Heeft u een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Harlingen, en kunt u daar zelf de oorzaak niet van vinden? Neem dan contact op met lekdetectiebedrijf LM Bedrijven. Wij komen de lekkage snel opsporen. U kunt ons bereiken door hier op de site het online contactformulier in te vullen, te bellen naar 085-0604322 of door een mail te sturen naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. LM Bedrijven gaat snel aan de slag met de lekdetectie bij u in Harlingen.

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2024 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap