Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekdetectie Heerenveen

Lekkage opsporen in Heerenveen

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in lekdetectie in Heerenveen, bent u bij LM Bedrijven aan het juiste adres! Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we een lekkage snel kunnen opsporen. Hiervoor gebruiken we tevens altijd de beste apparatuur. Wilt u weten hoe onze lekdetectie specialist bij u in Heerenveen te werk gaat? Neem dan eens contact met ons op!

Hoe gaat het lekdetectiebedrijf te werk?

Wanneer u een lekkage heeft, kan dat voor grote schade zorgen aan uw woning of bedrijfspand in Heerenveen. Tegen de muren en het plafond kunnen bijvoorbeeld grote vlekken ontstaan. Kunt u de lekkage niet zelf opsporen? Bijvoorbeeld omdat de lekkage zich ergens in de badkamer bevindt waar veel waterleiding bij elkaar komen, of omdat het achter een muur zit? Dan kunt u de hulp inschakelen van een professioneel lekdetectiebedrijf in Heerenveen: LM Bedrijven.

Wij hebben een doelgerichte aanpak waardoor we de lekkage snel kunnen opsporen. Hierbij maken we gebruik van geavanceerde apparatuur. Achteraf maken we een rapport waarop alle werkzaamheden die we uitgevoerd hebben in Heerenveen helder genoteerd worden. Dit kunt u vervolgens gebruiken voor de opstalverzekering. Die zal de schade wellicht vergoeden.

Lekdetectie Heerenveen

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekdetectie- en lekkage soorten

Manieren waarop wij lekkage opsporen

Zoals gezegd maken we gebruik van geavanceerde apparatuur voor lekdetectie. Maar hoe kunnen we een lekkage zo precies opsporen? Dat doen we onder andere met:

  • Een endoscopische camera: een kleine camera die we in de leidingen aan kunnen brengen. Op de beelden op de monitor zien we waar de lekkage zich bevindt.
  • Infrarood thermografie: hierbij gebruiken we een apparaat dat temperatuurverschillen laat zien. Vooral voor warmwaterleidingen is dit een effectieve manier van een lekkage opsporen.
  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: door kleur in of druk op de leidingen aan te brengen, is een lekkage (beter) te zien.
  • Ultrasoon lekdetectie: we zenden een ultrasoon geluid uid. Hierdoor kunnen we met geluidsverschillen waarnemen waar een lekkage zit.

In de meeste gevallen is het gebruik van een enkele methode al genoeg om de lekkage op te sporen. Is dat niet het geval, dan combineren we de verschillende technologieën zodat we alsnog een snelle lekdetectie kunnen garanderen.

Neem contact op

Kunt u de oorzaak van de lekkage in uw woning of bedrijfspand in Heerenveen zelf niet vinden? Neem dan contact op met lekdetectiebedrijf LM Bedrijven! Wij zullen de lekkage snel opsporen. U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 085-0604322 of door een mail te sturen naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. Lekdetectiebedrijf LM Bedrijven gaat snel aan de slag met de lekdetectie in uw woning of bedrijfspand in Heerenveen!

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2023 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap