Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekdetectie Hoogeveen

Lekdetectie in Hoogeveen door specialisten

Kunt u de bron van de lekkage in uw woning of bedrijfspand niet vinden? Laat de lekdetectie in Hoogeveen dan over aan specialisten! Bel lekdetectiebedrijf LM Bedrijven, en wij zullen de lekkage snel opsporen in Hoogeveen. Dit doen we door gebruik te maken van onze geavanceerde apparatuur, goede vakkennis en jarenlange ervaring van lekdetectie in Hoogeveen. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of een afspraak maken om in uw woning of bedrijfspand een lekkage op te sporen? Neem dan contact op met LM Bedrijven!

Lekdetectiebedrijf zo spoedig mogelijk aan het werk

Een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Hoogeveen kan grote schade tot gevolg hebben, bijvoorbeeld in de vorm van grote vlekken tegen de muren of het plafond. Een lekkage opsporen is niet altijd even makkelijk. Soms zitten de leidingen bijvoorbeeld verstopt achter de muur, of is er sprake van een lekkage in de badkamer waar veel waterleidingen samen komen. Komt u er zelf niet uit, dan kunt u de hulp inschakelen van een lekdetectiebedrijf in Hoogeveen: LM Bedrijven.

Wij gaan zo spoedig mogelijk al bij u aan de slag! We stellen aan de hand van uw persoonlijke situatie een plan van aanpak op. Vervolgens gebruiken we onze geavanceerde apparatuur om de lekkage op te sporen. Hierbij hoeven we geen gebruik te maken van hak- of breekwerk, waardoor er ook geen sprake is van meer schade of extra kosten. Tot slot maken wij een helder rapport die u kunt gebruiken voor uw opstalverzekering.

Lekdetectie Hoogeveen

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekdetectie- en lekkage soorten

Geavanceerde apparatuur voor lekdetectie

Wij maken dus altijd gebruik van de beste apparatuur, waarmee we hak- en breekwerk kunnen voorkomen. De technologieën die we gebruiken zijn onder andere:

  • Een endoscopische camera: een kleine camera die we in de leidingen aan kunnen brengen. Op de beelden op de monitor zien we waar de lekkage zich bevindt.
  • Infrarood thermografie: hierbij gebruiken we een apparaat dat temperatuurverschillen laat zien. Vooral voor warmwaterleidingen is dit een effectieve manier van een lekkage opsporen.
  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: door kleur in of druk op de leidingen aan te brengen, is een lekkage (beter) te zien.
  • Ultrasoon lekdetectie: we zenden een ultrasoon geluid uit. Hierdoor kunnen we met geluidsverschillen waarnemen waar een lekkage zit.

Vaak kunnen we de lekkage al opsporen met slechts een van deze methodes. Wanneer dat niet mogelijk is, gebruiken we een combinatie van technieken zodat we alsnog een snelle lekdetectie kunnen garanderen.

Contact opnemen met lekdetectiebedrijf LM Bedrijven

Lukt het u niet om de oorzaak van de lekkage in uw woning of bedrijfspand in Hoogeveen te vinden? Neem dan contact op met lekdetectiebedrijf LM Bedrijven! Dat kan door hier op de site het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 085-0604322 of door een mail te sturen naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. De specialisten van lekdetectiebedrijf LM Bedrijven gaan bij u aan de slag, en zullen de lekkage snel opsporen in uw pand in Hoogeveen.

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2023 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap