Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekdetectie Hoogezand

Lekkage opsporen in Hoogezand

Een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Hoogezand kan voor heel veel schade zorgen. Vooral wanneer u de oorzaak niet snel kunt vinden. Daarom schakelt u de hulp in van lekdetectiebedrijf LM Bedrijven. Wij zullen de oorzaak van de lekkage snel opsporen in Hoogezand. Wij hebben jarenlange ervaring in lekdetectie, en maken gebruik van de beste apparatuur. Daardoor is de lekkage in uw pand snel verleden tijd. Wilt u meer informatie over lekdetectie door LM Bedrijven, of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

Lekdetectiebedrijf snel aan de slag

Heeft u een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Hoogezand, dan is het van groot belang om het probleem snel aan te pakken. Zo voorkomt u schade zoals plekken tegen de muren en het plafond. Echter is de lekkage opsporen niet eenvoudig wanneer het zich bijvoorbeeld ergens in de muur bevindt, of wanneer de lekkage in de badkamer zit waar meerdere waterleidingen samen komen. Door de hulp in te schakelen van een lekdetectiebedrijf in Hoogezand kan de lekkage toch snel gevonden worden.

LM Bedrijven gaat zo spoedig mogelijk nog in Hoogezand aan de slag, en beginnen door een plan van aanpak te maken. Vervolgens gebruiken we geavanceerde technologie voor lekdetectie, waarbij geen hak- of breekwerk aan te pas komt. Hiermee voorkomen we extra schade en kosten. Achteraf stellen wij een rapport op van onze werkzaamheden, die u kunt gebruiken voor uw opstalverzekering.

Lekdetectie Hoogezand

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekdetectie- en lekkage soorten

Hoe wij een lekkage opsporen

Wanneer we een lekkage opsporen in Hoogezand, gebruiken we dus altijd geavanceerde technologie. De technieken die we gebruiken zijn onder andere:

  • Een endoscopische camera: deze kleine camera brengen we in de leidingen aan. Op de monitor zien we dan waar de lekkage zit.
  • Infrarood thermografie: door middel van temperatuurverschillen wordt de lekkage te zien. Deze methode gebruiken we in warmwaterleidingen.
  • Ultrasoon lekdetectie: we zenden een ultrasoon geluid uit. De geluidsverschillen geven vervolgens aan waar de lekkage zit.
  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: We brengen kleur in of druk op de leidingen aan. Op die manier krijgen we de lekkage (beter) te zien.

Meestal hoeven we slechts een enkele techniek te gebruiken om de lekkage te vinden. Echter is dat niet altijd het geval. Dan gebruiken we een combinatie van verschillende methodes.

Contact opnemen voor lekdetectie in Hoogezand

Kunt u de hulp van een specialist gebruiken voor lekdetectie in Hoogezand? Neem dan contact op met de specialisten van LM Bedrijven. Wij kunnen snel een lekkage opsporen! Neem contact op via het formulier hier op de site, bel naar 085-0604322 of stuur een mail naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. De experts van lekdetectiebedrijf LM Bedrijven gaan aan de slag met een snelle lekdetectie in Hoogezand!

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2023 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap