Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekdetectie Hoorn

Lekdetectie door LM Bedrijven

Wanneer u een lekkage heeft in uw woning of bedrijfspand in Hoorn, kunt u daar flink wat schade van ondervinden. Het is daarom van groot belang om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken. Echter is de lekkage opsporen niet altijd even makkelijk. Daarom schakelt u een professioneel lekdetectiebedrijf in Hoorn in: LM Bedrijven. Wij kunnen de lekkage in uw pand snel opsporen. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie, of maak meteen een afspraak.

Lekdetectiebedrijf in Hoorn aan de slag

Wanneer u een lekkage heeft in uw woning of bedrijfspand in Hoorn, is het van groot belang om het probleem snel op te lossen. Een lekkage kan namelijk voor heel veel schade zorgen. Denk bijvoorbeeld aan grote plekken in uw wand of plafond. Een lekkage opsporen is snel gedaan in sommige gevallen, maar kan ook een flinke uitdaging zijn, bijvoorbeeld wanneer de lekkage in de muur of in de badkamer (waar waterleidingen bij elkaar komen) zit.

Kunt u de lekkage zelf niet opsporen? Bel dan lekdetectiebedrijf LM Bedrijven. Wij gaan zo spoedig mogelijk al bij u in Hoorn aan de slag. We maken een doelgericht plan en gebruiken de beste apparatuur voor lekdetectie. Er komt dan geen hak- of breekwerk bij kijken, wat niet alleen de schade maar ook de kosten beperkt. Tot slot maken wij een duidelijk rapport van onze werkzaamheden die u kunt gebruiken voor uw opstalverzekering.

Lekdetectie Hoorn

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekdetectie- en lekkage soorten

Efficiënt een lekkage opsporen

Bij lekdetectiebedrijf LM Bedrijven maken we dus gebruik van geavanceerde technieken waarmee we een lekkage efficiënt opsporen. Dat doen we onder andere door middel van:

  • Een endoscopische camera: deze kleine camera brengen we in de leidingen aan. Op de monitor zien we dan waar de lekkage zit.
  • Infrarood thermografie: door middel van temperatuurverschillen wordt de lekkage te zien. Deze methode gebruiken we in warmwaterleidingen.
  • Ultrasoon lekdetectie: we zenden een ultrasoon geluid uit. De geluidsverschillen geven vervolgens aan waar de lekkage zit.
  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: we brengen kleur in of druk op de leidingen aan. Op die manier krijgen we de lekkage (beter) te zien.

Meestal kunnen we de lekkage opsporen door een enkele methode te gebruiken. Echter is dit niet altijd het geval. Dan gebruiken we een combinatie van verschillende technieken om alsnog een snelle lekdetectie te garanderen.

Contact voor lekdetectie in Hoorn

Heeft u professionele hulp nodig voor lekdetectie in Hoorn? Neem dan contact op met de specialisten voor LM Bedrijven. Wij zullen de lekkage snel opsporen! U kunt ons bereiken door uw informatie achter te laten via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 085-0604322 of stuur een mail naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. LM Bedrijven gaat snel aan de slag met lekdetectie in Hoorn!

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2023 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap