Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekdetectie Joure

Lekdetectie in Joure

Het snel opsporen van een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Joure is van groot belang om verdere schade te voorkomen. Dat is, in sommige gevallen, echter makkelijker gezegd dan gedaan. Dan heeft u de hulp nodig van een professioneel lekdetectiebedrijf als LM Bedrijven. Wij kunnen een lekkage snel opsporen, en gaan zo spoedig mogelijk al bij u in Joure aan de slag. Meer weten of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

Werkwijze van het lekdetectiebedrijf

Bij een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Joure is het belangrijk dat u meteen optreedt. Een lekkage kan namelijk voor grote schade zorgen, bijvoorbeeld door vlekken in uw muren of plafond. In sommige gevallen is een lekkage opsporen eenvoudig, en is het probleem snel opgelost. Helaas is dit niet altijd het geval. Dan moet er een lekdetectiebedrijf als LM Bedrijven aan te pas komen. Wij gaan zo spoedig mogelijk bij u in Joure aan de slag met een gerichte aanpak voor lekdetectie.

Wij gebruiken geavanceerde apparatuur, en hoeven daarom geen hak- of breekwerk toe te passen. Daardoor heeft u geen extra schade, en het bespaart bovendien in de kosten. Na afloop maken we een duidelijk rapport en leggen we de uitgevoerde werkzaamheden vast. Dit kunt u weer gebruiken voor de opstalverzekering.

Lekdetectie Joure

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekdetectie- en lekkage soorten

Lekkage opsporen met geavanceerde apparatuur

Wanneer we een lekkage opsporen in Joure, gebruiken we dus geavanceerde apparatuur. We spreken dan onder andere over:

  • Infrarood thermografie: temperatuurverschillen in de leidingen worden visueel gemaakt. Zo kunnen we zien waar de lekkage zit. Dit werkt vooral in warmwaterleidingen.
  • Ultrasoon lekdetectie: we zenden een ultrasoon geluid uit, en door de geluidsverschillen weten we waar de lekkage is.
  • Endoscopische camera: we brengen een cameraatje aan in de leidingen. Op de monitor kunnen we dan zien waar de lekkage zich bevindt.
  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: door kleur in of druk op de leidingen aan te brengen, is een lekkage (beter) te zien.

Wanneer de lekdetectie niet lukt met een enkele methode, zullen we de verschillende technieken gebruiken zodat we de lekkage alsnog opsporen.

Contact opnemen met LM Bedrijven in Joure

Kortom, wanneer u de hulp nodig heeft van een professioneel lekdetectiebedrijf in Joure om een lekkage in uw woning of bedrijfspand op te sporen, neemt u contact op met LM Bedrijven! U kunt ons eenvoudig bereiken via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 085-0604322 of stuur een mail naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. De specialisten van LM Bedrijven gaan zo spoedig mogelijk aan de slag en zullen de lekkage snel opsporen in Joure.

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2023 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap