Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekdetectie Kampen

Lekkage opsporen in Kampen

Heeft u last van een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Kampen? Dan is een snelle lekdetectie en reparatie van groot belang. Lukt het niet om de lekkage zelf op te sporen? Schakel dan de hulp in van een specialistisch lekdetectiebedrijf: LM Bedrijven. Wij gaan al jarenlang aan de slag met lekdetectie in Kampen en de omgeving. Hierbij gebruiken we de beste apparatuur. Wilt u meer weten over de manier waarop wij een lekkage opsporen? Of wilt u een afspraak plannen? Neem dan contact op met LM Bedrijven, wij gaan zo spoedig mogelijk aan de slag!

Lekdetectiebedrijf snel aan de slag

Is er sprake van een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Kampen? Dan is het belangrijk om meteen actie te ondernemen: u moet de lekkage opsporen. Soms zit de lekkage echter achter de muren, of in de badkamer, waar veel waterleidingen samen komen. De lekdetectie is dan een stuk minder eenvoudig. Er moet dan een lekdetectiebedrijf als LM Bedrijven aan te pas komen.

Wij hebben veel ervaring met lekkages opsporen, en gaan doelgericht aan de slag in Kampen. Hierbij gebruiken we de beste apparatuur waardoor hak- of breekwerk niet nodig is. Hierdoor loopt u geen extra schade op en bespaart u bovendien op de kosten. Dit alles doen we zo spoedig mogelijk nadat u contact met ons opgenomen heeft. Na onze werkzaamheden stellen wij een rapport op, die u kunt gebruiken voor uw opstalverzekering.

Lekdetectie Kampen

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekdetectie- en lekkage soorten

Efficiënt een lekkage opsporen

Eerder noemden we al dat we gebruik maken van verschillende technieken waarmee we de lekkage opsporen in Kampen. Dat doen we onder andere via:

  • Infrarood thermografie: temperatuurverschillen in de leidingen worden visueel gemaakt. Zo kunnen we zien waar de lekkage zit. Dit werkt vooral in warmwaterleidingen.
  • Ultrasoon lekdetectie: we zenden een ultrasoon geluid uit, en door de geluidsverschillen weten we waar de lekkage is.
  • Endoscopische camera: we brengen een cameraatje aan in de leidingen. Op de monitor kunnen we dan zien waar de lekkage zich bevindt.
  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: door kleur in of druk op de leidingen aan te brengen, is een lekkage (beter) te zien.

Lukt lekdetectie niet door slechts een van deze methodes te gebruiken? Dan combineren we verschillende technieken en kunnen we de lekkage alsnog snel opsporen.

Contact opnemen met LM Bedrijven

Wanneer u een lekkage niet kunt opsporen in uw woning of bedrijfspand in Kampen, neemt u dus contact op met de specialisten van lekdetectiebedrijf LM Bedrijven. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 085-0604322 of door een mail te sturen naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. De experts van lekdetectiebedrijf LM Bedrijven kunnen de lekkage snel opsporen bij u in Kampen.

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2024 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap