Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekdetectie Leeuwarden

Lekdetectie in Leeuwarden

Wanneer u een lekkage heeft in uw woning of bedrijfspand in Leeuwarden, is het van groot belang om het probleem snel op te lossen. Zo voorkomt u verdere schade. Echter is een lekkage opsporen in veel gevallen makkelijker gezegd dan gedaan. Dan schakelt u de hulp in van professioneel lekdetectiebedrijf LM Bedrijven! Wij gaan zo spoedig mogelijk bij u in Leeuwarden aan de slag om de lekkage te vinden. Wilt u meer weten over onze methodes van lekdetectie, of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

Lekkage opsporen in een dag

Als u een lekkage heeft, kan daar schade door ontstaan, zoals vlekken op de muren of het plafond. Daarom is het belangrijk om de bron snel op te sporen, en het probleem te verhelpen. Zit de lekkage ergens in de muur, of in de badkamer waar veel waterleidingen bij elkaar komen? Dan is een lekkage opsporen zeker niet eenvoudig. Wanneer u contact opneemt met LM Bedrijven gaan we zo spoedig mogelijk aan de slag met de lekkage opsporen.

We gaan doelgericht te werk en gebruiken de beste apparatuur. Hierdoor is hak- of breekwerk niet nodig, waardoor u geen extra schade oploopt en u bovendien kosten bespaart. Na onze werkzaamheden maken we een rapport over de lekdetectie die we in Leeuwarden uitgevoerd hebben. Dit rapport kunt u gebruiken voor de opstalverzekering.

Lekdetectie Kampen

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekdetectie- en lekkage soorten

Hoe een lekdetectiebedrijf te werk gaat

Zoals gezegd gebruiken we altijd de beste apparatuur wanneer we een lekkage opsporen in Leeuwarden. Maar over welke apparatuur hebben we het dan eigenlijk? De technologie die we gebruiken is onder andere:

  • Infrarood thermografie: temperatuurverschillen in de leidingen worden visueel gemaakt. Zo kunnen we zien waar de lekkage zit. Dit werkt vooral in warmwaterleidingen.
  • Ultrasoon lekdetectie: we zenden een ultrasoon geluid uit, en door de geluidsverschillen weten we waar de lekkage is.
  • Endoscopische camera: we brengen een cameraatje aan in de leidingen. Op de monitor kunnen we dan zien waar de lekkage zich bevindt.
  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: door kleur in of druk op de leidingen aan te brengen, is een lekkage (beter) te zien.

Als lekdetectie met een enkele methode niet lukt, gebruiken we altijd een combinatie van verschillende technologieën op de lekkage alsnog snel te vinden.

Afspraak met LM Bedrijven in Leeuwarden

Heeft u een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Leeuwarden waarvan u zelf de oorzaak niet kunt vinden? Neem dan contact op met lekdetectiebedrijf LM Bedrijven! Laat uw informatie hier op de site achter via het contactformulier, bel 085-0604322 of stuur een mail naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. Lekdetectiebedrijf LM Bedrijven gaat zo spoedig mogelijk aan de slag, en kan de lekkage snel opsporen!

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2023 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap