Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekdetectie Lelystad

Voor lekdetectie bel het lekdetectiebedrijf in Lelystad

Wanneer u een lekkage heeft aan uw woning of bedrijfspand in Lelystad, wilt u natuurlijk dat het probleem zo snel mogelijk opgelost wordt. Echter is de lekkage niet altijd makkelijk te vinden, wat voor flinke problemen kan zorgen. Daarom schakelt u de hulp in van lekdetectiebedrijf LM Bedrijven. Wij maken gebruik van geavanceerde apparatuur waarmee we een lekkage snel opsporen. Wanneer we de lekkage gevonden hebben ontvangt u een duidelijk rapport dat u kunt gebruiken voor uw opstalverzekering. Wij vertellen graag meer over onze manier van werken wat betreft lekdetectie in Lelystad. Heeft u overige vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten.

Lekdetectie Amsterdam

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekdetectie, zo spoedig mogelijk geholpen

Vaak is een lek snel gevonden, en hoeft er geen lekdetectiebedrijf aan te pas te komen. Zo zijn lekkages aan leidingen die u ziet liggen en waar u makkelijk bij komt in een mum van tijd opgelost. Helaas is dit niet altijd het geval. Dan kan de lekdetectie een hele uitdaging zijn. Denk bijvoorbeeld aan een badkamer, waar veel verschillende waterleidingen bij elkaar komen. De bron van de lekkage opsporen is dan niet zo gemakkelijk. Wanneer u in Lelystad de hulp inschakelt van LM Bedrijven, stellen we een aantal doelgerichte vragen over de lekkage.

Op basis hiervan maken we een plan van aanpak, en gaan we zo spoedig mogelijk aan de slag met de nieuwste methodes om het lek op te sporen. Door gebruik te maken van geavanceerde apparatuur komt hier geen hak- en breekwerk aan te pas, wat niet alleen voor minder overlast zorgt, maar ook scheelt in de kosten. Wanneer het lekkage gevonden is maken wij een helder rapport die u kunt gebruiken voor uw opstalverzekering.

De beste apparatuur

Zoals gezegd maakt lekdetectiebedrijf LM Bedrijven gebruik van de beste apparatuur voor lekdetectie in Lelystad. De methodes die wij gebruiken zijn:

  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: we brengen kleur in en druk op de leidingen aan om de lekkage goed te kunnen zien
  • Endoscopische camera: een kleine camera die door de leidingen kan gaan en de lekkage laat zien op de monitor
  • Infrarood thermografie: het apparaat toont temperatuurverschillen en wordt vooral gebruikt voor warmwaterleidingen
  • Ultrasoon lekdetectie: een ultrasoon geluid toont de lekkage via geluidsverschillen

Vaak is een gebruik van een enkele methode genoeg om de lekkage op te sporen. Zo niet, dan gebruiken we een combinatie van verschillende methodes voor de lekdetectie.

Lekdetectie- en lekkage soorten

LM Bedrijven inschakelen in Lelystad bij lekdetectie

Heeft u een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Lelystad, en kunt u de bron zelf niet vinden? Neem dan contact op met de specialisten van lekdetectiebedrijf LM Bedrijven! Dat doet u via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 085-0604322 of stuur een mail naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. LM Bedrijven gaat snel aan de slag met lekdetectie in Lelystad!

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2024 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap