Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekdetectie Purmerend

Lekdetectie in Purmerend

Heeft u een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Purmerend? Hoe langer het probleem zich voordoet, hoe groter de schade wordt! Daarom is het van groot belang om de lekkage snel op te sporen en te verhelpen. Echter is lekdetectie niet altijd even makkelijk. Schakel daarom de hulp van een professioneel lekdetectiebedrijf in: LM Bedrijven! Wij gaan zo spoedig mogelijk bij u aan de slag, en met de hulp van onze geavanceerde apparatuur zullen we de lekkage snel opsporen in Purmerend. Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust eens contact met ons op.

Hoe gaat het lekdetectiebedrijf te werk

Een lekkage opsporen in uw woning of bedrijfspand in Purmerend kan heel eenvoudig zijn wanneer de leidingen zichtbaar en goed toegankelijk zijn. Echter is dat zeker niet altijd het geval. Wanneer een leiding zich achter de muur bevindt, of u een lekkage heeft in de badkamer waar veel waterleidingen samenkomen, is de lekdetectie een heel stuk moeilijker. Grote kans dat u dan de muren open moet breken. Echter is er gelukkig ook nog een andere optie.

Wanneer u contact opneemt met lekdetectiebedrijf LM Bedrijven gaan we zo spoedig mogelijk aan de slag met een doelgerichte aanpak. Wij gebruiken de beste apparatuur, waardoor hak- en breekwerk overbodig is. Wanneer de lekdetectie klaar is, maken we een duidelijk rapport waarin we alles documenteren. Dit rapport kunt u gebruiken voor uw opstalverzekering.

Lekdetectie Purmerend

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekdetectie- en lekkage soorten

Lekkage opsporen met de beste apparatuur

Wij gebruiken dus geavanceerde apparatuur, zodat we een lekkage snel kunnen opsporen in Purmerend zonder dat hierbij hak- of breekwerk aan te pas komt. Zo zorgen we er niet alleen voor dat u minder schade heeft, maar het scheelt bovendien in de kosten. De geavanceerde technologieën die we gebruiken zijn onder andere:

  • Infrarood thermografie: door middel van infrarood thermografie kunnen we warmteverschillen visueel maken. Deze methode is voornamelijk effectief in warmwaterleidingen.
  • Ultrasoon lekdetectie: we zenden een ultrasoon geluid uit, en door de geluidsverschillen weten we waar de lekkage zit.
  • Endoscopische camera: door een klein cameraatje in de leidingen aan te brengen zien we de locatie van de lekkage op de monitor.
  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: we brengen kleur in of druk op de leidingen waardoor de lekkage (beter) te zien is.

Kunnen we lekkage niet opsporen met een van deze methodes? Dan combineren we meerdere technologieën om toch een snelle lekdetectie te kunnen garanderen.

Contact opnemen met LM Bedrijven

Heeft u een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Purmerend? Neem dan snel contact op met lekdetectiebedrijf LM Bedrijven! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 085-0604322 of een mail te sturen naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. Lekdetectiebedrijf LM Bedrijven zal snel de lekkage oplossen bij u in Purmerend!

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2023 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap