Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekdetectie Sneek

Lekkage opsporen in Sneek

Heeft u een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Sneek? Dan is het belangrijk om het probleem snel op te lossen om grote schade te voorkomen. Echter is dit niet altijd eenvoudig, aangezien de lekdetectie voor problemen kan zorgen. Gelukkig kunt u dan een lekdetectiebedrijf in Sneek inschakelen. LM Bedrijven kan de lekkage snel opsporen. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of een afspraak inplannen? Neem gerust contact met ons op.

Snelle lekdetectie door LM Bedrijven

Een lekkage kan voor grote schade aan uw woning of bedrijfspand in Sneek zorgen. Denk bijvoorbeeld aan grote vlekken in uw muren of plafond. Wanneer de bron van de lekkage in achter de muren zit, of wanneer de lekkage zich in de badkamer bevindt waar veel waterleidingen samen komen, dan is de lekdetectie niet eenvoudig. Soms is het zelfs nodig om de muren op te breken wilt u de lekkage opsporen. Gelukkig hoeft dat niet zo te zijn.

Wanneer u een lekdetectiebedrijf in Sneek inschakelt, kan het probleem snel opgelost worden zonder hak- of breekwerk. Wij van LM Bedrijven maken een doelgericht plan van aanpak, en gaan vervolgens zo spoedig mogelijk nog aan de slag met de lekdetectie in uw woning of bedrijfspand. Hierbij gebruiken we altijd geavanceerde apparatuur. Na het detecteren, maken wij een helder rapport van onze werkzaamheden die u kunt gebruiken voor uw opstalverzekering.

Lekdetectie Purmerend

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekdetectie- en lekkage soorten

Lekdetectiebedrijf in Sneek aan de slag

We gebruiken dus altijd geavanceerde technologie, waardoor we hak- en breekwerk kunnen voorkomen. Zo krijgt u niet te maken met extra schade of kosten. Maar welke technologieën gebruiken we nu eigenlijk? Voor lekdetectie gaan we aan de slag met onder andere:

  • Infrarood thermografie: door middel van infrarood thermografie kunnen we warmteverschillen visueel maken. Deze methode is voornamelijk effectief bij warmwaterleidingen.
  • Ultrasoon lekdetectie: we zenden een ultrasoon geluid uit, en door de geluidsverschillen weten we waar de lekkage zit.
  • Endoscopische camera: door een klein cameraatje in de leidingen aan te brengen zien we de locatie van de lekkage op de monitor.
  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: we brengen kleur in of druk op de leidingen waardoor de lekkage (beter) te zien is.

In de meeste gevallen kunnen we al met het gebruik van een van deze methodes de lekkage opsporen. Lukt dat niet? Dan gebruiken we in uw woning of bedrijfspand in Sneek een combinatie van verschillende technologieën.

Contact opnemen met LM Bedrijven

Wilt u de hulp van lekdetectiebedrijf LM Bedrijven in Sneek inschakelen? Neem dan contact met ons op! Dat doet u door uw informatie hier op de site achter te laten, te bellen naar 085-0604322 of stuur een mail naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. LM Bedrijven gaat dezelfde dag nog aan de slag met de lekdetectie in Sneek!

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2023 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap