Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekdetectie Veendam

Lekkage opsporen in Veendam

Heeft u een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Veendam? Het is belangrijk om het probleem snel te verhelpen zodat u de schade beperkt kunt houden. Vaak kunt u een lekkage zelf repareren. Echter zijn er situaties waarin de lekkage opsporen grote problemen oplevert. Dan schakelt u de hulp in van professioneel lekdetectiebedrijf LM Bedrijven. Wij hebben de lekkage snel gevonden met zo min mogelijk schade. Meer weten over onze methodes van lekdetectie, of een afspraak inplannen? Neem contact met ons op! Wij komen zo spoedig mogelijk langs voor lekdetectie in Veendam.

Lekdetectiebedrijf snel aan de slag

In bepaalde gevallen is een lekkage opsporen in uw woning of bedrijfspand in Veendam geen eenvoudige klus. Wanneer een lek zich achter de muren bevindt, is het wellicht nodig om de wand open te breken. Ook een lekkage opsporen in de badkamer zorgt voor problemen omdat er veel waterleidingen samenkomen. Wanneer u contact opneemt met lekdetectiebedrijf LM Bedrijven maken we een doelgericht plan van aanpak voor lekdetectie bij u in Veendam. Doordat we speciale apparatuur gebruiken komt er geen hak- en breekwerk aan te pas.

Zo voorkomt u extra schade en hoge kosten. We gaan zo spoedig mogelijk al aan de slag. Vervolgens stellen we een rapport op van de lekdetectie  die we bij u in Veendam uitgevoerd hebben. Dit duidelijke rapport kunt u gebruiken voor uw opstalverzekering, die de schade in veel gevallen vergoedt.

Lekdetectie Veendam

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekdetectie- en lekkage soorten

Lekkage opsporen: zo gaan wij te werk

Wij gebruiken dus geavanceerde apparatuur voor lekdetectie om schade en hoge kosten te voorkomen. Over welke apparatuur hebben we het dan eigenlijk? De technologieën die LM Bedrijven gebruikt zijn onder andere:

  • Infrarood thermografie: we gebruiken infrarood thermografie om de temperatuurverschillen in leidingen visueel te maken. Deze techniek gebruiken we voornamelijk voor warmwaterleidingen.
  • Ultrasoon lekdetectie: dit apparaat maakt lekdetectie mogelijk door een ultrasoon geluid uit te zenden en de geluidsverschillen waar te nemen.
  • Endoscopische camera: we gaan met een kleine camera door de leidingen. Het beeld krijgen we te zien op de monitor en zo zien we dus ook waar de lekkage zich bevindt.
  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: we maken de lekkage (beter) zichtbaar door kleur in of druk op de leidingen aan te brengen.

Voor de lekdetectie bij u in Veendam zullen we de altijd de meeste effectieve methode of methodes gebruiken om de lekkage op te sporen. Neem gerust contact op om uw situatie te bespreken.

Contact opnemen met LM Bedrijven

Wilt u de hulp van lekdetectiebedrijf LM Bedrijven in Veendam inschakelen, of meer informatie ontvangen over de manieren waarop wij een lekkage opsporen? Neem gerust contact op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 085-0604322 of een mail te sturen naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. LM Bedrijven gaat snel bij u aan de slag met professionele lekdetectie in Veendam.

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2023 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap