Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekdetectie Zwolle

Lekdetectiebedrijf in Zwolle aan het werk

Bent u op zoek naar een lekdetectiebedrijf in Zwolle om een lekkage in uw woning of bedrijfspand op te sporen? Dan bent u bij LM Bedrijven aan het juiste adres! Wij gaan doelgericht aan het werk, en zorgen zo voor snelle lekdetectie in Zwolle. Hierbij gebruiken we altijd de beste apparatuur. Wilt u meer weten over de manieren waarop we een lekkage opsporen, of een afspraak met ons inplannen? Neem contact met ons op!

Snel een lekkage opsporen

Een lekkage opsporen in uw woning of bedrijfspand in Zwolle is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Zo kan een lekkage verstopt zitten achter een muur, of in de badkamer waar veel waterleidingen bij elkaar komen. Om te voorkomen dat u een muur open moet breken en nog meer schade veroorzaakt, neemt u contact op met lekdetectiebedrijf LM Bedrijven.

Wij gebruiken geavanceerde apparatuur waarmee we de lekkage opsporen zonder hak- of breekwerk. Dat betekent dat u geen extra schade krijgt, en dat de kosten niet hoog oplopen. Na afloop stellen we een helder rapport op over de uitgevoerde werkzaamheden, dat u kunt gebruiken voor uw opstalverzekering, die in veel gevallen de schade vergoedt.

Lekdetectie Zwolle

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekdetectie- en lekkage soorten

Methodes voor lekdetectie in Zwolle

LM Bedrijven maakt dus gebruik van geavanceerde technologieën voor lekdetectie in Zwolle. Zo gebruiken we onder andere:

  • Infrarood thermografie: we gebruiken infrarood thermografie om de temperatuurverschillen in leidingen visueel te maken. Deze techniek gebruiken we voornamelijk voor warmwaterleidingen.
  • Ultrasoon lekdetectie: dit apparaat maakt lekdetectie mogelijk door een ultrasoon geluid uit te zenden en de geluidsverschillen waar te nemen.
  • Endoscopische camera: we gaan met een kleine camera door de leidingen. Het beeld krijgen we te zien op de monitor en zo zien we dus ook waar de lekkage zich bevindt.
  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: we maken de lekkage (beter) zichtbaar door kleur in of druk op de leidingen aan te brengen.

Wilt u meer weten over onze methodes waarmee we een lekkage opsporen, of de apparatuur die we in uw specifieke situatie het beste toe kunnen passen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op met LM Bedrijven

Wanneer u een lekkage heeft in uw woning of bedrijfspand in Zwolle en u de oorzaak niet kunt vinden, neemt u dus contact op met lekdetectiebedrijf LM Bedrijven. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 085-0604322 of stuur een mail naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. U kunt rekenen op LM Bedrijven voor een snelle lekdetectie in Zwolle.

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2023 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap