Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekkage bad

Lekkage aan het bad

Wanneer u een lekkage onder uw bad heeft, kan het opsporen van de oorzaak een hele uitdaging zijn. Soms heeft u het zo gevonden, en is de lekkage dan ook in een mum van tijd opgelost. Echter is de badkamer een plek waar veel waterleidingen samenkomen, wat de oorzaak van een lekkage onder het bad opsporen zeer lastig kan maken. Schakel dan LM Bedrijven in! Wij beschikken over speciale apparatuur waarmee we een lekkage onder het bad snel gevonden hebben. Neem contact op voor een afspraak, en wij gaan binnen 24 uur bij u aan de slag.

Wij vinden de oorzaak snel

Zoals eerder genoemd werd is het vinden van de oorzaak van een lekkage onder uw bad niet altijd even makkelijk. Neemt u contact op met LM Bedrijven om de lekkage in het bad op te sporen, dan maken we eerst door middel van doelgerichte vragen een plan van aanpak. Vervolgens gaan we snel aan de slag om de lekkage te vinden. We gebruiken onze geavanceerde apparatuur en hoeven daarom ook geen hak- en breekwerk uit te voeren.

Hebben we de lekkage in het bad gevonden, dan maken we een rapport dat u kunt gebruiken voor de opstalverzekering.

Lekkage bad

LM Bedrijven voor lekdetectie

Gebruik van de beste apparatuur

We hebben genoemd dat we, wanneer we de oorzaak van een lekkage onder het bad opsporen, altijd gebruik maken van geavanceerde apparatuur. Maar over welke apparatuur hebben we het dan eigenlijk?

  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: we brengen kleur in of druk op de leidingen aan. Zo kunnen we de lekkage goed zien
  • Endoscopische camera: deze kleine camera gaat door de leidingen. De lekkage is vervolgens te zien op de monitor
  • Infrarood thermografie: temperatuurverschillen worden visueel, wat dit apparaat uitermate geschikt maakt voor warmwaterleidingen
  • Ultrasoon lekdetectie: een ultrasoon geluid toont de lekkage aan door middel van geluidsverschillen

Wanneer we met een enkele methode de lekkage in het bad niet kunnen opsporen, zullen we technieken combineren om het probleem alsnog snel op te lossen.

Bel LM Bedrijven voor lekkagedetectie!

Heeft u een lekkage onder het bad, en wilt u de specialisten van LM Bedrijven inschakelen om de oorzaak te vinden? Neem dan contact op, en wij zo spoedig mogelijk aan de slag! Bovendien worden de werkzaamheden meestal vergoed door uw opstalverzekering. Wilt u meer weten over onze methodes om lekken te detecteren, of wilt u een afspraak inplannen? Vul dan het contactformulier hier op de site in, bel 085-0604322 of stuur een mail naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. De specialisten van LM Bedrijven gaan bij u aan de slag, en zullen de lekkage onder uw bad snel opsporen!

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2024 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap