Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekkage badkamer

Lekkage in de badkamer

Is er sprake van een lekkage in uw badkamer? De natte plekken kunnen zorgen voor lelijke vlekken op het stuc- en schilderwerk van uw plafond. De lekkage kan veel verschillende oorzaken hebben, en is niet altijd in de badkamer zelf te vinden. Natuurlijk wilt u de lekkage snel opsporen, maar de grote verscheidenheid aan oorzaken kan dit een zeer lastige klus maken. Gelukkig schieten de experts van LM Bedrijven u graag te hulp. Wij hebben de lekkage in uw badkamer snel gevonden. Wilt u meer weten, of een afspraak maken omdat u een lekkage in de badkamer heeft? Neem dan snel contact met ons op!

Lekkage in uw badkamer snel opsporen

Soms is het heel makkelijk om de lekkage in uw badkamer te vinden. Dan is het meteen duidelijk waar de leidingen lopen, en zijn ze makkelijk te bereiken. Echter is dit zeker niet altijd het geval. Dan zijn er speciale detectiemethoden nodig om het probleem op te sporen. LM Bedrijven is gespecialiseerd in het opsporen van lekkages. Bij het eerste contact stellen we doelgerichte vragen, waardoor we vooraf weten welke aanpak nodig is. Vervolgens gaan we meteen aan de slag om de lekkage in de badkamer op te sporen.

Wij beschikken over zeer geavanceerde apparatuur die lekdetectie eenvoudig maakt. Hierbij is geen hak- of breekwerk nodig. Wanneer we de lekkage gevonden hebben stellen we een duidelijk rapport op dat u voor de opstalverzekering kunt gebruiken.

Lekkage badkamer

LM Bedrijven voor lekdetectie

Methoden voor lekdetectie

Zoals gezegd werken wij met de nieuwste apparatuur, en kunnen we zo de lekkage in uw badkamer snel opsporen. De materialen waar we mee werken zijn:

  • Infrarood thermografie: dit apparaat toont temperatuurverschillen en is uitermate geschikt voor warmwaterleidingen
  • Ultrasoon lekdetectie: een apparaat dat door middel van ultrasoon geluid geluidsverschillen laat horen die een lekkage aanduiden
  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: een lek is vaak goed te zien door kleur in of druk op de leidingen aan te brengen
  • Endoscopische camera: deze camera kan in een leiding aangebracht worden, waardoor op de monitor te zien is waar de lekkage zich bevindt

Soms kunnen we met een enkele detectiemethode de lekkage in de badkamer snel vinden. In andere gevallen moeten we juist een combinatie van verschillende methodes gebruiken.

Contact opnemen met LM Bedrijven

Heeft u een lekkage in de badkamer die u snel op wilt lossen? Neem dan contact op met de specialisten van LM Bedrijven, en in een mum van tijd hebben we de lekkage gevonden! Ook met de herstelwerkzaamheden gaan we vervolgens aan de slag. De werkzaamheden die wij uitvoeren worden bovendien vaak vergoed door uw opstalverzekering.

Wilt u meer informatie over de methoden waarop wij lekkages detecteren, wilt u een afspraak inplannen of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op! Dat kan door hier op de site het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 085-0604322 of door een mail te sturen naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. LM Bedrijven kan de lekkage in uw badkamer snel opsporen! Neem vandaag nog contact met ons op voor een deskundig advies of een vakkundige oplossingen voor uw probleem!

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2024 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap