Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekkage douche

Lekkage aan de douche

Heeft u een lekkage aan de douche, en kunt u daarvan zelf de oorzaak niet vinden? Dan bent u bij LM Bedrijven aan het juiste adres. Wij gaan namelijk op onderzoek uit met de nieuwste apparatuur en hebben zo de oorzaak van de lekkage in de douche snel gevonden. Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Oorzaak snel gevonden

De oorzaak van een lekkage aan de douche opsporen is niet altijd even makkelijk. Wanneer het duidelijk is waar de lekkage zit, en wanneer u er gemakkelijk bij kunt komen, kunt u de lekkage aan de douche zelf repareren. Soms is de bron van de lekkage echter niet duidelijk, en moet er speciale apparatuur gebruikt worden om de lekkage in de douche op te sporen. Wanneer u de hulp van LM Bedrijven inschakelt stellen we eerst een plan van aanpak op.

Dan gaan we aan de slag om de lekkage te vinden. Hiervoor gebruiken we onze geavanceerde apparatuur, en is hak- en breekwerk niet nodig. Nadat we het lek gevonden hebben stellen we een rapport op dat u kunt gebruiken voor de opstalverzekering.

Lekkage douche

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekkagedetectie met de beste apparatuur

Bij LM Bedrijven gebruiken we dus de laatste apparatuur wanneer we een lekkage aan uw douche opsporen. Zo gebruiken we:

  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: door kleur in of druk op de leidingen aan te brengen kunnen we een lekkage goed zien
  • Endoscopische camera: deze camera gaat in de leidingen waardoor we op de monitor kunnen zien waar de lekkage zit
  • Infrarood thermografie: dit apparaat toont temperatuurverschillen en wordt vooral gebruikt voor warmwaterleidingen
  • Ultrasoon lekdetectie: we gebruiken ultrasoon geluid dat door middel van geluidsverschillen een lekkage aan kan tonen

Meestal hebben we aan het gebruik van een enkele techniek genoeg om de lekkage aan de douche op te sporen. Is dat niet het geval, dan combineren we verschillende methodes.

Schakel LM Bedrijven in!

Heeft u een lekkage aan uw douche? Schakel de specialisten van LM Bedrijven in om deze snel op te sporen! Wij gaan zo spoedig mogelijk voor u aan de slag, en onze werkzaamheden worden in de meeste gevallen vergoed door uw opstalverzekering. Wilt u meer informatie over onze detectiemethoden of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op via het formulier hier op de site, bel 085-0604322 of stuur een mail naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. LM Bedrijven gaat aan de slag, en we zullen de lekkage aan uw douche snel opsporen! Neem vandaag nog contact met ons op!

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2024 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap