Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekkage leidingen

Lekkage in de waterleiding

Heeft u een lekkage in uw leidingen? Dan wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk verholpen wordt. De natte plekken kunnen namelijk voor lelijke vlekken tegen de wand of het plafond zorgen. De lekkage in de waterleiding opsporen is echter niet altijd even eenvoudig. Er kunnen namelijk heel veel verschillende oorzaken zijn, en de lekkage in de waterleiding bevindt zich niet altijd op de plek die u zou verwachten. Gelukkig kunnen de experts van LM Bedrijven u bijstaan met snelle lekdetectie. Wij kunnen de lekkage in afvoerleidingen snel opsporen. Wilt u meer weten, of een afspraak maken omdat u een lekkage heeft? Neem dan contact met ons op!

Lekkage in uw leiding snel verholpen

Een lekkage in de afvoerleidingen opsporen is in sommige gevallen heel makkelijk. Dan ziet u meteen waar de leidingen lopen en hoe u er makkelijk bij kunt komen. Helaas is dit niet altijd zo. Dan is er speciale apparatuur nodig om de lekkage in de leiden op te sporen. Aangezien LM Bedrijven gespecialiseerd is in het vinden van lekkages, beschikken we natuurlijk ook over de juiste apparatuur. Wanneer u contact opneemt met onze specialist stellen we eerst een aantal vragen om een plan van aanpak te maken.

Vervolgens gaan we aan de slag met onze geavanceerde apparatuur om de lekkage in de afvoerleiding op te sporen. Hierbij zullen we geen hak- of breekwerk uit hoeven voeren. Als het lek gevonden is, stellen we een helder rapport op. Dit kunt u gebruiken voor de opstalverzekering.

Lekkage leidingen

LM Bedrijven voor lekdetectie

Verschillende manieren van lekdetectie

Bij LM Bedrijven maken we dus altijd gebruik van de nieuwste apparatuur. De lekkage in uw leidingen opsporen is dan snel gedaan. De materialen waarmee we werken zijn:

  • Infrarood thermografie: hiermee worden temperatuurverschillen aangetoond. Dit apparaat is uitermate geschikt voor warmwaterleidingen
  • Ultrasoon lekdetectie: door middel van ultrasoon geluid kunnen we geluidsverschillen horen die een lekkage aanduiden
  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: door kleur in of druk op de leidingen aan te brengen is een lekkage goed te zien
  • Endoscopische camera: deze camera brengen we in de leidingen aan. Vervolgens zien we op de monitor waar de lekkage zit

Vaak kunnen we met een enkele detectiemethode de lekkage in de waterleiding snel opsporen. Is dat niet het geval, dan gebruiken we een combinatie van verschillende methodes.

Contact opnemen met LM Bedrijven

Heeft u in uw woning of bedrijfspand een lekkage, en weet u niet waar deze precies zit? Neem contact op met de experts van LM Bedrijven! Wij gaan dezelfde dag nog aan de slag met het opsporen en herstellen van de lekkage. Bovendien worden onze werkzaamheden vaak vergoed door uw opstalverzekering.

Meer informatie over onze detectiemethoden, of een afspraak inplannen? Neem contact op via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 085-0604322 of stuur een mail naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. LM Bedrijven kan de lekkage in uw leidingen snel opsporen!

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2024 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap