Lekdetectie nodig? Bel naar LM Bedrijven!


Bel 085 - 060 43 22

Lekkage sanitair

Lekkage van uw sanitair

Heeft u een lekkage aan uw sanitair? Wanneer het duidelijk is waar de oorzaak van het probleem zit, is de lekkage ook snel opgelost. Echter is het niet altijd even duidelijk waar het probleem precies vandaan komt. Heeft u hulp nodig met de oorzaak van de lekkage aan uw sanitair opsporen? Schakel de specialisten van LM Bedrijven in, en wij speuren de lekkage snel op!

Lekkage snel opgespoord

Een lekkage aan uw sanitair opsporen kan dus heel makkelijk zijn. Wanneer het precies duidelijk is waar de oorzaak van het probleem zit, en hoe u er gemakkelijk bij kunt komen, kunt u dat eenvoudig zelf doen. Helaas is dit niet altijd het geval. Dan is er speciale apparatuur nodig om de lekkage op te sporen.

Wanneer u de hulp van LM Bedrijven inschakelt, stellen we een plan van aanpak na het eerste contact. Vervolgens gaan we aan de slag om de oorzaak van de lekkage aan uw sanitair op te sporen. Hierbij gebruiken we geavanceerde apparatuur, waardoor hak- of breekwerk niet nodig is. Wanneer we het lek gevonden hebben stellen we een duidelijk rapport op. Dit rapport kunt u gebruiken voor de opstalverzekering.

Lekkage sanitair

LM Bedrijven voor lekdetectie

Lekkage opsporen met de beste apparatuur

Zoals gezegd maken wij dus gebruik van de nieuwste apparatuur, waarmee we de lekkage aan uw sanitair snel opsporen. Zo werken we met:

  • Traceergas, vloeistof en kleurstof: hiermee brengen we kleur in of druk op de leidingen aan en is de lekkage goed te zien
  • Endoscopische camera: een camera die de leidingen in gaat. Op een monitor zien we vervolgens waar de lekkage zit
  • Infrarood thermografie: een apparaat dat temperatuurverschillen aantoont. Dit gebruiken we vooral voor warmwaterleidingen
  • Ultrasoon lekdetectie: Via ultrasoon geluid horen we geluidsverschillen die een lekkage aanduiden

Meestal hoeven we slechts een methode te gebruiken om de lekkage aan het sanitair op te sporen. Wanneer dat niet het geval is combineren we verschillende methodes.

Contact opnemen met LM Bedrijven

Heeft u een lekkage aan uw sanitair? Neem contact op met de specialisten van LM Bedrijven! Wij gaan dezelfde dag nog aan de slag met het vinden van de lekkage in uw woning of bedrijfspand. Onze werkzaamheden worden vaak vergoed door uw opstalverzekering. Wilt u meer informatie over onze detectiemethoden of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op via het formulier hier op de site, door te bellen naar 085-0604322 of stuur een mail naar info@lmbedrijvenlekdetectie.com. LM Bedrijven gaat aan de slag, en zullen de lekkage aan uw sanitair snel opsporen!

Waarom kiest u voor ons?
  • Deskundige en moderne apparatuur
  • Vergoeding mogelijk door opstalverzekering
  • Spoed? Kies voor onze snelle service
  • Geen breekwerk nodig, lagere kosten!
VCA
Werkgebieden

Ons werkgebied en dienstverlening: Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en omgeving.

Vaste scherpe tarieven

Een duidelijk all-in lekdetectie tarief zonder aparte voorrijkosten.

© 2023 LM Bedrijven | Privacy | Sitemap